Снежни приключения  от Цвете Янева

Режисцор Екатерина Казакова

Джуджета Данка Смехоранка и Манка Мърморанка искат да получат подаръците си от Дядо Коледа, колкото се може по- скоро. Те се качват на един влак и тръгват заедно с децата. Мърморанка открива своето писмо във влака и разбира, че не го е изпратила.  Смехоранка  и предлага да изпратят раздавач – Снежко. Правят снежен човек с помощта на децата и забавното пътуване започва. Децата се превръщат в снежинки, елхички, ловци, горски животинки. В играта всички неочаквано достигат палата на Дядо Коледа.

 

www.Koleda.com  от Дана Андонова

Режисьор Екатерина Казакова

Как днес децата изпращат писма на Дядо Коледа? Разбира се, че през интернет. Пускат писмото в електронната поща и то стига до големия компютър на Дядо Коледа. Там джуджетата четат написаното от децата и изпълняват техните желания. Но ето, че в компютъра се промъква вирус и го разваля. Как сега Дядо Коледа ще разбере какви подаръци да подари? Това е куклено интерактивно представление  изпъстрено с весели състезания и забавни въпроси.

 

Коледата идва по Туве Янсон

Режисьор Екатерина Казакова

Най-после в невероятната страна Муминтромия идва Коледа. Но никой от нейните приказни жители не знае какво е това. Всички изпитват страх от нея и смятат,че това е някакъв звяр. Малкият Муминтролчо любопитно разпитва Гафсата, която обаче е толкова поникьосана, че времето и за подготовка не стига, че с отговорите си го плаши още повече. .Накрая тайната е разкрита от една звездичка, която разказва за най-желания, чакан празник от всички хора по света.

 

Мартенска приказка от  Цвете Янева

Музика:Методи Иванов

Режисьор: Екатерина Казакова

 Сюжетът на пиесата включва: 1 Март „Ден на Мартеничките, 8 Март „Ден на Мама“, 22 Март „Първа Пролет“

Две вълшебни вечно млади баби – Баба Зима и Баба Марта водят борба за надмощие на Земята. Закачливи и грижовни те предлагат на децата една от друга по-чудесни игри. На сбогуване двете баби даряват децата с мартеници и наричанки.

 

 

 

Кой покори слънцето от Цвете Янева

Режисьор: Екатерина Казакова

Това е обикновена история за едно необикновено щурче.  Щурче, което не иска да свири на цигулка като другите щурчета, а иска да е герой. В процеса на игра, то самото разбира, че герои не са само тези които размахват саби , а и тези, които с музиката си покоряват сърцата на хората . В представлението участват както актьорите, така и малчуганите от публиката и всички заедно превръщат тази обикновена приказка в едно необикновено приключение.

 

Пътуване в приказния свят на феите

Сценична адаптация Екатерина Казакова

 Интерактивна театрална игра, която въвлича децата в приказния свят на феите. Децата ще се срещнат с Феите – орисници от приказката   „Спящата красавица“ , Синята фея Малвина от „Пинокио“ и много други. Очакват ги много занимателни, състезателни игри и загадки.

Представленията са интерактивни с участието на децата в тях. Времетраене 40мин. Предлагаме и анимация в рамките на 60мин. В коледните представления, по желание на клиента, участва Дядо Коледа, който поздравява децата и раздава подаръците. Цени по договаряне.

За информация и контакт ТУК