Искате ли да се смеете и да танцувате, но така че да провокирате себе си и всичките си сетива.
Хайде, заедно да надникнем на „Горния етаж“ – там където под съпровода на музика оживяват кукли и магични същества , където няма граници за случване на вълшебни приключения, танцови експресии от различни култури и вълнуващи акробатични номера.
Каним Ви заедно да се изкачим до дома на артистите с безгранично въбражение от вариетето „Случки от горния етаж“. „Горният етаж“ е домът, в който те са свободни да преоткриват изкуството и света. Ще се насладим на едно различно и забавно шоу, в което ще видим пътя на изкуството, който всеки един от творците избира. Заповядайте!

В шоуто участват независими артисти от цялата страна. Будителите на новото време. Изключителни професионалисти в сферата на изкуството, в която работят. Много от имената, които ще изброя вече са спечелили сърцата на публиката със своите изпълнения.
Сред участниците са актьорите Наделина Василева, Велизар Евтимов, Коле Китанов, Силвия Стоянова, Невена Денчева и Стела Кръстева;танцьорите – Даяна Милева, Петя Бояджиева, Мария Косса; цирковите артисти Тихомир Димитров, Мила Иванова, Николай Райчев, Теодора Георгиева, Иван Наниов; музикантите и певците – Мартин Петрушев, Константин Кучев, Младен Бобев, Милена Иванова и Димитър Бакърджиев.
Идеята е на Elfira Syncerus

Режисьор: Екатерина Казакова
Асистент режисьор: Elfira Syncerus

Copy link
Powered by Social Snap