Камбана Арт е регистрирана на 18.01.2016г. с предмет на дейност създаване, организация и провеждане на фестивали, театрални, корпуративни и арт събития за деца и възрастни.

Мисия Изкуство за щастлив живот.

Нашата мисия е чрез изкуството, човек да отключи и освободи най-доброто от себе си за своето личностно развитие и пълноценно реализиране в социума – семейството, училището, приятелския кръг и обществото като цяло.

Визия Чрез изкуството да разгърнем творческите възможностите на човек  за поддържане на оптимален тонус, позитивен настрой и общуване във всекидневието. Ние сме убедени, че всеки човек е творец и може да разгърне своя истински потенциал като личност, като професионалист, като колега, партньор, приятел, родител.

Нашата дейност е насочена към реализиране и разпространение на класически и интерактивни куклени и драматични спектакли, концерти, изложби, фестивали, обучителни тренинги и социални проекти. С цел постигане на максимален ефект, всички програми биват адаптирани за конкретното събитие и желанията на клиента

Организацията работи с професионалисти от независимия сектор: актьори, режисьори , сценографи, композитори, аниматори, кинооператори, кинорежисьори, организатори и PR. Работим в партньорство както с държавни и общински администрации, така и с малки и големи частни предприятия, фондации, неправителствени организации. Работим с детски градини и училища; със сборни групи деца, младежи и възрастни хора;

Имате нужда от промяна – личностна, колективна, съзнателна, креативна, емоционална и позитивна?

Ще бъдем щастливи да направим всичко това за Вас!!!

При интерес и запитване ще получите индивидуално предложение за програма, както и ценова оферта.

Екатерина Казакова – Управител на Камбана арт 

Актриса, специалност Актьорско майсторство за куклен театър НАТФИЗ 91, клас проф. Богдан Сърчаджиев и проф. Дора Рускова. Следва магистърска програма Артистични и психосоциални практики при Д-р  Давид Йерохам.

Режисьор на повече от петдесет постановки: театрални – мюзикъли, куклени, драми и комедии; рецитали; пърформънси; шоу програми.

Водещ на курсове, обучения, уъркшопове, транинги, тиймбилдинги, младежки обмени

2005г. – Създател и Координатор на Национален преглед на детското и младежкото куклено и театрално изкуство ТЕАТЪР ОТ ДЕЦА ЗА ДЕЦА

Зам. председател на БААТ – Българска Асоциация на Аматьорските театри – представител за България на CEC-Европейския център и на Международната асоциация на аматьорските театри AITA/IATA.

Актриса в куклен театър в Русе до 1993г.

Актриса и водещ на тренинги в  НПО “Театър Цвете” от 1994г.

Актриса в „Театър на сетивата” от 1998г.

Художествен ръководител на Арт студио “Камбана” от 1996г.

Актриса във филма „Жените наистина плачат“ на Весела Казакова и Мина Милева, продуценти „Активист 38“ 

Квалификации

2018 Тренинг по форум театър – водещ Руи Фрати

2016 Професионална програма -лайф коучинг Водещ Милена МААТ Бонева;

2015 Социално предприемачество;

2012 Физически театър по метода на Жан Льокок, маска, персонаж и театрална игра;

2011-2012 Драма техники в образованието

2005 Международен тренинг по сетивен театър – водещ Иуан Бриок

2005 Международен тренинг по форум театър – водещ Аугусто Боал

2001-2004 Международен тренинг по обучение на обучители и жокери по форум театър

katia.kambanaart.com

Copy link
Powered by Social Snap