Наши партньори са:

Милена МААТ Бонева

В процеса на индивидуалното израстване на всеки един от нас, пътувайки по своя път, все повече разбираме, че има предели, които не можем да преминем сами. Точно тогава в живота си срещаме партньор-водач, който да разпръсне объркването ни и да освети пътя напред, за да можем да изберем отново и отново любовта в Бог.

Виж повече

Ивелина Берова –  Фотограф

Снимането е моята страст. То е пътешествие – из душите на хората по-малко и повече из моята собствена. Фотографията е флирт. Флирт с времето, флирт с постоянното движение, откраднато изключение…
Мечтая да направя снимка, като всяка друга, само дето да не се вижда, но да я има,…като човешката душа.

Виж повече

Joro Aranjoro – фотограф

 В бъдещето хората се превърнали в архитекти на собствените си вибрации. Вибрацията – било то мисловна, било то на гласните струни, на светлината, на водата и т.н. – оформя цялата вселена…. Подразбирайки кривите на косата като криви на съзнанието и двете криви градят различни материални светове, там случайности съществуват благодарение на различните избори, които правим и на страховете, които ги будят. Ако смениш отношението си към света и света ще смени отношението си към теб – Преображение чрез Въображение.

Виж повече

[   ]PHOTOSTAG

a  c  t  i  v  i  s  t  3  8  .  l  t  d

Активист 38, създадена от Мина Милева и Весела Казакова през 2008, е една от най-активните млади български продуцентски компании, развиващи се в международен план.

В проектите, Мина и Весела смесват жанрове и техники, документално кино с анимация, игрално кино с документални елементи и всякакви хибридни форми.

Виж повече

Център за музикални изкуства

При нас всеки може да се забавлява и да диша свободно в музиката. Ние не слагаме музикални бариери и не издигаме музикално жанрови стени. Тук с радост ще може да пеете и да свирите Поп, Рок и Джаз; да пишете музика и да аранжирате. При нас ще намерите много нови съмишленици и приятели; с наша помощ ще създадете нови музикални групи и формации. Някои от вас, когато четат тези редове, дори не подозират, че са бъдещите звезди на българската музикална сцена! И не забравяйте:
Никога не е късно… и по-добре късно, отколкото никога !

Виж повече

Copy link
Powered by Social Snap