АТЕЛИЕ ОТКРИЙ МЕ /OTКРИЙ СЕ!

Практически арт занимания за полезно и приятно общуване между родители

и деца от 6-12 годишна възраст

Скъпи, Родители – Търсачи!

Нетърпеливи, Вие търсите  в книгите, в разговорите с приятели и специалисти модела  на успешния родител,  забравяйки, че чрез Играта  децата научават важни неща за заобикалящия ги свят и откриват своята уникалност.  Спрете за малко и приемете предизвикателството  към вас: Играйте! Направете общуването с вашето дете творчески ползотворно и забавно. В  играта, открийте  детето си и разкрийте  детето у себе си! Заедно е по- лесно!  Готови ли сте?

 

Заниманията включват:

  • Енергизиращи игри
  • Игри за опознаване и доверие
  • Театрални игри
  • Ателие „ Кукли”

Водещи :

Катя Казакова : Бакалавър „Актьорско майсторство за куклен театър” в класа на проф. Богдан Сърчаджиев и доц .Дора Рускова, НАТФИЗ, випуск 1991г. Художествен ръководител на Арт студио „Камбана”. Актьор и водещ на тренинги към СНЦ Театър „Цвете”. Водещ на курс „Светлинен театър” и „Изкуството да се излагаме”

Камен Марин: Бакалавър „Актьорско майсторство за куклен театър” в класа на проф. Дора Рускова, НАТФИЗ, випуск 2011г.Един от създателите на Театър ”АТОМ”, през 2011г. се е занимавал с театрална преподавателска дейност към френската организация EUROCUTURE, а от 2012г преподава актьорско майсторство за деца към „Училище за таланти” София

По препоръка или проявен интерес предлагаме индивидуални часове с психолог.