07-18.08 Актьорски тренинг за тийнейджъри

Идеята

Една изключително забавна,

увлекателна и полезна форма за уплътняване на свободното време на учениците в летните месеци, което ще им даде свобода на изразяване, общуване през игра, себепознание и творческо вдъхновение.

Кога?

За кого?

от 07 до 18 август, всеки делничен ден от 10:00 до 13:00ч.

Подрастващи 1015 год. възраст

Къде?

КОлко?

 гр. София, 51СУ „Елисавета Багряна“ (в столовата), ул. „Софийски герой“ 28, ж.к. Хиподрума

210лв

Какво?

Двуседмичен актьорски тренинг, който включва самостоятелни етюди и имитации без/с предмети; работа по двойки без/с текст, диалози; работа върху роля – използване на различни театрални техники; етапи за създаване на едно представление; техники на импровизационния и приложен театър
Тренингът завършва с открит урок пред публика и получаване на сертификат.

КОИ СМЕ НИЕ?

Биляна Казакова - Угринска

Биляна Казакова - Угринска

актриса
Завършила специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в НАТФИЗ, клас проф. Стефан Данаилов, проф. Ивайло Христов и доц. Илия Добрев. С опит в театър и кино. Главни роли във филмите " Подгряване на вчерашния обед" с награда " Невена Коканова" за най - добра актриса, "Жените наистина плачат" и др.
Екатерина Казакова

Екатерина Казакова

Актриса
Завършила специалност “Актьорско майсторство за куклен театър” в НАТФИЗ, клас проф. Богдан Сърчаджиев и проф. Дора Рускова. С двайсет и пет годишен стаж като актьор, режисьор и художествен ръководител на младежко театрално студио “Камбана”. Водещ - експерт на тренинги по арт техники за младежи, водещ и режисьор на форум театър.

Галерия