Заповядайте на 01.04 от 19:30 ч. в I AM Studio, ул. „Г.С.Раковски“ 149 

на „Поклон Чупка Поклон“ от Милена Маат
моноспектакъл на Екатерина Казакова

Автор и режисьор: Милена Маат
Композитор: Надежда Митева
Вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова
Гост актьори: Моника Златева, Филип Гуляшки, 
Михаил Петров, Алекс Шушков
Глас зад кадър: Милена Маат и Ивомир Иглатов-Кени
Оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков

консултанти: Антонио Бонев и Ваня Михова
Фотограф: Ивелина Берова
Плакат: Мария Илчовска  

Един извънземен изследовател на Земята – своенравен, самоуверен и по своему симпатичен, тръгва на пътешествие, за да открие човека в себе си и да се слее с Вселенския дух. В срещите си с другите разбира, че общуването не е лесна работа и ще му отнеме много време, докато намери всички допирни точки с човеците наоколо.
Спектакълът представя по нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства – отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.

Времетраене 90 мин.

Подходящ за 16+ 

Билети можете да закупите в сайта на I AM Studio


Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма „Жените наистина плачат“ на тандема Весела Казакова и Мина Милева и учителката в сериала „Много мой човек“, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. www.katia.kambanaart.com
Авторът и режисьор Милена Маат е основател на “Академия Маат” и училище “Кондора- Мелхезедек”. Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване, които променят представата за личностно развитие и откриват нови хоризонти пред търсещите. www.milenamaat.com
Спектакълът е създаден благодарение на Благотворителна Бизнес-ангелска програма на Академия Маат, чиито създател и ментор е Милена Маат, с участието на доброволчески екипи от академията, актьори от Камбана Арт и спомоществователите Йордан Казаков, Петко Николов, Йосиф Пилов и Николай Иглев.

Copy link
Powered by Social Snap