Една продукция на Академия Маат и Камбана арт

ПОКЛОН ЧУПКА ПОКЛОН

от Милена Маат

моноспектакъл на Екатерина Казакова

Какъв е светът тук и сега през погледа на един извънземен изследовател на Земята, който си задава важни въпроси и чрез отговорите им сглобява пъзела на своята експедиция – има ли смисъл човешкото съществуване.
Спектакълът представя по един нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства – отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.
Главният герой – извънземен изследовател на Земята – своенравен, самоуверен и по своему симпатичен персонаж, тръгва на пътешествие, за да открие човека в себе си и да се слее с Вселенския дух. В срещите си с другите разбира, че общуването не е лесна работа и ще му отнеме много време, докато намери всички допирни точки с човеците наоколо. 
Спектакълът акцентира на особено важната роля на комуникацията, превърната в последно време в Ахилесова пета. Интересната гледна точка на автора и режисьора Милена Маат, пресъздадена на сцената от актрисата Екатерина Казакова, провокират размисъл върху преходността на съществуването, осъзнаване на силата на малкият голям човек, който може да позволи на Времето да бъде негов пътеводител, но и да изиграе важно роля в опазването на Вселенската хармония.
Автор и режисьор Милена Маат
Композитор Надежда Митева
Вокал, спонтанно пеене Доля Новачкова
Актьори в кадър Моника Златева, Филип Гуляшки, Михаил Петров и Алекс Шушков
Мултимедия Николай Иглев и Иван Геогриев
Оператори Владимир Андонов и Алекс Шушков
Глас зад кадър Милена Маат и Ивомир Игнатов - Кени
Актрисата Екатеринa Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма „Жените наистина плачат“ на тандема Весела Казакова и Мина Милева, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. www.katia.kambanaart.com
Милена Маат е основател и ментор в “Академия Маат” и училище “Кондора- Мелхезедек”. Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които промениха представата за личностно развитие и откриха нови хоризонти пред търсещите. www.milenamaat.com

Спектакълът е плод на благотворителен, творчески, бизнес проект „Живо живеене“ към Академия Маат.

Специални  благодарности на  спонсорите ни: Йордан Казаков, Петко Николов, Йосиф Пилов, Николай Иглев, Красимира Генова – PR на продукцията, композитора Надежда Митева, операторите Владимир Андонов и Алекс Шушков, актьорите Филип Гуляшки , Михаил Петров и Ивомир Игнатов -Кени, сценографа Лари Проси и НЧ “Братя Миладинови” 1917. На екипът от бизнес ангели към Академия Маат – Маргарита Николова, Даяна Милева, Аглика Николова, Петя Иванова, Моника Златева, Анелия Маслинкова, Божидара Стоянова. Благодарим на фотографите Люба Филипова и Ивелина Берова.

Аз, Екатерина Казакова, благодаря на Милена Маат за  партньорството в това творческо предизвикателство!

За повече информация 0887723778