Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Поклон чупка поклон от Милена Маат

февруари 17 / 19:30 - 21:00

Заповядайте на 17.02 от 19:30 ч. в I AM Studio, ул. „Г.С.Раковски“ 149

на „Поклон Чупка Поклон“ от Милена Маат
моноспектакъл на Екатерина Казакова

Автор и режисьор: Милена Маат
Композитор: Надежда Митева
Вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова
Гост актьори: Моника Златева, Филип Гуляшки,
Михаил Петров, Алекс Шушков
Глас зад кадър: Милена Маат и Ивомир Иглатов-Кени
Оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков

консултанти: Антонио Бонев и Ваня Михова
Фотограф: Ивелина Берова
Плакат: Мария Илчовска

Един извънземен изследовател на Земята – своенравен, самоуверен и по своему симпатичен, тръгва на пътешествие, за да открие човека в себе си и да се слее с Вселенския дух. В срещите си с другите разбира, че общуването не е лесна работа и ще му отнеме много време, докато намери всички допирни точки с човеците наоколо.

Спектакълът представя по нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства – отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.

.Времетраене 90 мин.

Подходящ за 16+

Билети можете да закупите в Grabo.bg и в сайта на I AM Studio

Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролите на Ана от филма „Жените наистина плачат“ на тандема Весела Казакова и Мина Милева (2021) и Антония в “ Презнашете тръни“ на Цветослав Цонев и Любомир Петков, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. www.katia.kambanaart.com

Авторът и режисьор Милена Маат е основател и ментор в “Академия Маат” и училище “Кондора- Мелхезедек”. Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които промениха представата за личностно развитие и откриха нови хоризонти пред търсещите.
www.milenamaat.com
Спектакълът е създаден благодарение на Благотворителна Бизнес-ангелска програма на Академия Маат, чиито създател и ментор е Милена Маат, с участието на доброволчески екипи от академията, актьори от Камбана Арт и спомоществователите Йордан Казаков, Петко Николов, Йосиф Пилов и Николай Иглев.

Организатори

Камбана Арт ЕООД
Академия Маат
I AM Studio

Място

I AM studio
ул. Г. С. Раковски 149
София, 1000 България
+ Google Map
Телефон:
087 985 8083
Уебсайт:
https://iamstudio.bg/
Copy link
Powered by Social Snap